Tıbbi Atık ve Sterilizasyon Tesisi Gezimiz

Öğrencilerimize her atığın çöp olmadığını ve yeniden değerlendirilebileceğini anlatmak ve aynı zamanda atıkların nasıl ayrıştırılması gerektiğiyle de ilgili onları bilgilendirerek, çevre bilincini aşılamak için Dönem sonu faaliyet etkinlikleri kapsamında okul Bilişim ve İnternet Kulübü öğrencilerimiz ile Ordu Tıbbi Atık ve Sterilizasyon Tesisine gezi düzenledik.Serbest zaman etkinliği olarak da alışveriş merkezini ziyaret ettik.

Öğrencilerimiz atık malzemelerin nasıl geri dönüştürüldüğünü ve kazandırıldığını bizzat yerinde incelediler ve öğrendiler.

Bilişim ve İnternet Kulübü olarak okuldaki tüm öğrencileri bilinçlendirmek amaçlı sunum yapacaklar ve artık daha bilinçli bir nesil olma farkındalığı kazanacaklar.

Tesis çalışanlarına öğrencilerimizi bilgilendirdikleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.

17.01.2024 61

17-01-202417-01-202417-01-202417-01-2024