Yalıköy Ortaokulu

Vizyon: Başarılı, dürüst, saygılı, milli ve manevi değerleri özümsemiş,çağın gerektirdiği her türlü değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirerek ilçemizde en çok tercih edilen okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda; akademik, sosyal ve sportif yönden geliştirerek, milli ve manevi değerlerine bağlı, çağdaş ve sorumluluk sahibi bireyler olarak bir üst öğrenime hazırlamaktır.

Başarılar: Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı liselere giriş sınavında 398,88 puan ortalaması ile Fatsa ilçesinde tüm ortaokullar arasında 1.olmuştur.Sınava giren 15 öğrencimizden 6 sı Ordu Fatsa Ünye Aybastı ve Havza Fen Liselerine yerleşmiş olup diğer öğrencilerimizin bir kısmı Fen lisesi puan barajını geçmelerine rağmen ilçemizdeki Anadolu liselerini tercih etmişlerdir.2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında 12, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 8 öğrencimiz PYBS kazanarak burs almaya hak kazanmıştır. PYBS kazandırma oranında da okulumuz İlçe ve il ortalamasının çok üzerindedir.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-twinning projeleri

Telefon - 0452 445 2019

Belgegeçer - (452) 445 2019

WEB - https://yalikoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yalıköy Mah. Fatsa/ORDU

Adres - Yalıköy Mah. Fatsa/ORDU

Ulaşım Her 15 dakikada bir Fatsa merkeze dolmuş gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi 9 km ,İl Merkezine 36 km´dir.